Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
KTSPRO
 TekSOFT Destek Forumları : KTSPRO
Konu Konu: KTS PRO ÖNERİ Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
ekremenis
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2010
Ülke: Türkiye
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 1
Gönderen: 24 Haziran 2010 Saat 22:53 | Kayıtlı IP Alıntı ekremenis

Değerli KTS pro yazarları,
1- cari kişilere açtığımız adres ve firma bilgileri direkt olarak ajandaya geçse çok güzel olur diye düşünüyorum.
2- Teklif ve siparişlerde sipariş olarak açtığımız malzeme geldiğinde onay işlemi sonrası sipariş olarak görünen kaydın oradan kalkması yani stok ekranına geçemesi yanısıra siparişlerde görünmemesi çok daha sağlıklı çalışmamızı sağlar.
saygılarımla



Düzenleyen ekremenis 24 Haziran 2010 Saat 22:57
Yukarı Dön Göster ekremenis's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: ekremenis
 
teksoftadmin
Admin Group
Admin Group
Simge

Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2003
Ülke: Türkiye
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 524
Gönderen: 06 Eylül 2010 Saat 04:36 | Kayıtlı IP Alıntı teksoftadmin

Merhaba;

Öncelikle önerileriniz için teşekkürler.

Cari kartındaki iletişim bilgileri "Ajandaya kaydedilsin" önerisi tam anlaşılamamıştır. Eğer kastınız bu bilgilerin ajanda ekranındaki "Telefon Rehberi" bölümüne yeni kayıt olarak aktarılması ise, buna bir gerek bulunmamaktadır. Çünkü telefon rehberindeki kayıtlar üzerinde yapabildiğiniz tüm işlemleri (SMS gönderimi, adres etiketleri, kargo etiketleri, mektup zarfı yazdırma vs.. gibi) Cari ekranında cari kartları için de yapabiliyorsunuz.

KTS de bir sipariş kaydı gerçekleştiğinde, Sipariş kaydından bir "ALIŞ" işlemini otomatik oluşturabilirsiniz. Bu durumda sipariş kaydındaki bilgilerle bir ALIŞ işlemi oluşturulur ve stok mevcutları ve cari bakiyesi otomatik ayarlanır. Bunu yapmak için sipariş kaydını izlerken ekranda bulunan "İşlem Menüsü" altından "Sipariş için ALIŞ kaydı oluştur" veya "Bu kayıttan kopyalayarak yeni kayıt oluştur" seçmeniz yeterlidir.

Alış-Satış-Sipariş ekranlarından bulunan "İşlem Menüsü" altından bu ve benzeri bazı özellikleri kullanabilirsiniz.

İyi çalışmalar;

Teksoft

 

Yukarı Dön Göster teksoftadmin's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: teksoftadmin
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma



Bu Sayfa 0.0781 Saniyede Yüklendi.