Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Ajanda PRO Sıkça Sorulan Sorular
 TekSOFT Destek Forumları : Ajanda PRO Sıkça Sorulan Sorular
Konu Konu: Kullanıcı Şifresi verme... Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
teksoftadmin
Admin Group
Admin Group
Simge

Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2003
Ülke: Türkiye
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 524
Gönderen: 23 Mart 2010 Saat 19:03 | Kayıtlı IP Alıntı teksoftadmin

Soru : Ajanda için kullanıcı şifresi belirlemek istiyorum (şifreyi bilmeyen programı açamasın). Kullanıcı şifresini nasıl girebilirim?

Cevap : Ajanda Pro ilk kurulum sonrasında şifresiz açılacak şekilde çalışır (şifre alanını boş bırakıp programı başlatabilirsiniz).

İstediğiniz zaman kullanıcı şifresini kolayca değiştirebilirsiniz. Bunun için:

  1. "Tanımlar" menüsünden "Kullanıcı Tanımları ve Yetkileri" seçiyorsunuz.
  2. Gelen kullanıcı tanımları penceresinde bir yönetici kullanıcı olmak üzere 9 adet kullanıcı tanımlıdır. Sadece aktif durumda olan kullanıcılar programa giriş yapabilirler ve yönetici kullanıcı hesabı herzaman aktif durumdadır.
  3. Kullanıcı şifresi değiştirmek için ekrandaki "Şifre Değiştir" düğmesine tıklamanız yeterldir. Gelen ekranda "Mevcut Şifre" yi ve yeni şifreyi girdikten sonra "Şifreyi Değiştir" düğmesine tıklayarak şifrenizi değiştirebilirsiniz. Eğer daha önce hiç şifre belirlememiş iseniz, bu durumda "Mevcut Şifre" alanını boş bırakıp yeni şifre girmeniz yeterlidir.
  4. Ayrıca pasif durumda olan diğer kullanıcı hesaplarından istediklerinizi farenin sağtuşuna tıklayınca açılan menüden "Bu kullanıcıyı Aktif Et" seçerek aktif duruma getirebilirsiniz. Yönetici kullanıcı dışındaki diğer kullanıcılar için detaylı yetkilendirme yapabilirsiniz. Diğer kullanıcılar programda ancak yetkileri dahilinde işlem yapabilmektedirler.

TekSoft



Düzenleyen teksoftadmin 14 Nisan 2010 Saat 03:48
Yukarı Dön Göster teksoftadmin's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: teksoftadmin
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma



Bu Sayfa 0.0938 Saniyede Yüklendi.