Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
CafeMatic Sıkça Sorulan Sorular
 TekSOFT Destek Forumları : CafeMatic Sıkça Sorulan Sorular
Konu Konu: Client programını kaldırmak Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
teksoftadmin
Admin Group
Admin Group
Simge

Ülke: Türkiye
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 524
Gönderen: 28 Kasım 2006 Saat 03:41 | Kayıtlı IP Alıntı teksoftadmin

Soru : Client programını kurdum. Çalışınca saat gösteren bir ekran geliyor ve ben başka birşey yapamıyorum. Ne yapacağım? Lütfen yardım edin.

Cevap : Cafematic client programı, internet cafeler için tasarlandığından çalışınca bilgisayarın kullanımına izin vermez. Bilgisayar ancak CafeMatic Server tarafından kullanıma açılabilir ve bu durum normaldir.

Client programını kaldırmak (veya ayarlarını izlemek, değiştirmek) için client çalışan bilgisayarda YÖNETİCİ GİRİŞİ yapmalısınız. Yönetici girişi yapmak için client çalışan bilgisayarda CTRL+ALT+M tuşlarına (üç tuşa birden) basmanız yeterlidir. Yönetici menüsünden Client programını kaldırabilir, bilgisayarı kullanıma açıp-kapatabilir veya client ayarlarını izleme-değiştirme gibi işlemleri yapabilirsiniz.

NOT : Yönetici girişi sonrası sizden yönetici şifresini girmeniz istenebilir. Eğer daha önce bir yönetici şifresi belirlemediyseniz, ilk kurulum sonrası yönetici şifresi boştur, yani şifre alanına birşey yazmadan giriş yapabilirsiniz.

TekSoft

Yukarı Dön Göster teksoftadmin's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: teksoftadmin

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma